• Geluid van opname op Q4 is goed via koptelefoon, maar niet meer als ik het download op mn computer. Vorige filmpjes wel. Wat gaat er fout en wat kan ik er nog aan doen?

    Gesteld op 10-3-2016 om 12:06 in forum Zoom Q4 Misbruik melden
    • Ik kan dit probleem,heb precies hetzelfde,ik neem geluid op in onze oefenruuimte al snel is de bas en drums te hard opgenomen voor de microfoons,de ruimte waar spelen is hiervoor te klein voor opnames,via de hoofdtelefoon klink het redelijk maar de boxen van de computer zijn te licht,misschien doorkoppelen naar je geluidsboxen of gelijk daaraan koppelen. Geantwoord op 10-3-2016 om 12:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info