• Goedemorgen. Ik heb na lang twijfelen mij toch een Zibro LC-30 aangeschaft.Dit op 29/10/2018. De man in de winkel had mij Petroleum Tosaine 20L aangeraden. Nu heb ik elke dag al problemen gekend. Probleem 1: regelmatig code E-7. Probleem 2; Plots maakt hij een hels lawaai, ik zou het kunnen omschrijven alsof hij zuurstoftekort heeft( en dit terwijl mijn raam openstaat). Probleem 3 Het stinkt hier ongelofelijk naar de Petroleum. Het toestel staat op de zolder en de kinderen willen zelfs niet op de zolder komen. Probleem 4. De temperatuur die hij weergeeft klopt niet. Hij geeft soms 26 graden aan terwijl het hier 20 graden is. Ik zet het toestel aan, hij geeft 16 graden aan en 2 minuten nadien staat hij al op 26 graden of spring hij op E-7. Dus tot hier heb ik serieus spijt van mijn aankoop. Ik durf dit toestel absoluut niet laten aanstaan als ik even naar beneden ga, laat staan dat ik de timer gebruik om het 's morgens al lekker warm te hebben op de zolder. ( ik werk namelijk van thuis uit)

    Gesteld op 31-10-2018 om 09:14 in forum Zibro Kamin Laser Misbruik melden
    • Hallo ik heb nu een jaar een LC-30 ik gebruik wel de qlima brandstof. Alleen met aansteken rijk ik iets tijdens het brand echt geurloos. De gemeten en de ingestelde temperatuur klopt op 3 graden na met de werkelijkheid.
      Gewoon mee terug gaan je hebt immers garantie, Geantwoord op 31-10-2018 om 12:28

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Zo'n luid lawaai heb je ook nog niet tegengekomen?
      Ik mag deze vrijdag terug dragen en ze gaan hem testen.

      Bedankt voor u reactie Geantwoord op 31-10-2018 om 12:46

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb een Zibro uit 1999. Start altijd. Nooit anders dan gewone petroleum gebruikt. Kachels als deze moeten niet voor korte perioden gebruikt worden, elke opstart is vuil aan de branders etc. Om dit te voorkomen kan men inspuitreiniger voor dieselmotoren gebruiken, 20 ml per vulling 1 x per halfjaar. Men kan ook per halfjaar het zeefje onder de tank een nacht in azijn leggen, dan is het schoon. Helaas zijn er geen echte Zibroherstellers meer, dus pas goed op uw kachel. Veel succes. Geantwoord op 9-1-2021 om 13:04

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info