• Goedendag.
    Ik wil deze zibro 150 m3 Hybrid e kachel kopen. Maar ik zie nergens de stroomverbruik staan van de ventilator. Alleen de elektrische kachel dat je die op 400 of 800 wat kan zetten. Maar het wil toch niet zeggen dat je dat je de kachel continu op 400 of 800 wat moet gaan stoken. Ik wil heb als hoofd verwarming gaan gebruiken in mijn woonkamer van ongeveer 40m2. Eens kijken of dat scheelt met de kosten van de cv. En wie heeft er ervaring met het stoken op witte petroleum of de echte zibro stook olie. Ik ken iemand en die heeft ook een lezer kachel en die stook op de olie uit belgie al ongeveer 10 jaar

    Gesteld op 27-1-2014 om 11:06 in forum Zibro Kamin HYBRID E Misbruik melden
    • Kijk voor informatie op de site van Zibro ( www.zibro.nl)
      De kachel kan eenmaal op temperatuur ook alleen op olie branden.
      U beschrijft de ruimte als 40 m2 , bedoelt U 40 m3, dan is de ruimte vrij snel warm.
      De originele Zibro brandstof is ook in Belgie te koop en is daar veel goedkoper dan in Nederland. Ik zou U wel aan raden de originele brandstof te gebruiken waar U die ook koopt i.v.m. garantie.
      Geantwoord op 28-5-2014 om 15:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info