• Als hij raar begint te piepen en het lampje voor het 3 de teken vanaf boven. (Pijltje dat schuin omhoog wijst). Wat moet ik fan doen?

    Gesteld op 25-11-2015 om 10:48 in forum Zanussi TCE-7114 Misbruik melden
    • Controlelampje “einde programma” Dit lampje licht op aan het einde van de afkoelfaseen blijft gedurende de antikreukfase en aan het einde van het programma ingeschakeld
      Dit is wat ik zojuist lees in de handleiding.........
      Ik ken de droger ook niet, had hetzelfde, schijnt dus einde programma te zijn. Geantwoord op 10-1-2016 om 19:14

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Op internet de service manual downloaden. Bij de mijne was de combinatie van de piepjes E51=Motor storing. Daarna heb ik de printplaat uitgebouwd en het relais van de motor vervangen door een nieuwe. Op het relais zat stickertje "VIS". Moest wel solderen. Nu doet ie 't weer goed. Kostte mij ca. 9 euro :-) Geantwoord op 16-1-2016 om 00:23

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Hallo, Ik had precies hetzelfde probleem. Het derde lampje van boven begon bij mij na ongeveer 15 minuten te branden en dit ging gepaard met een herhalende pieptoon. Het probleem heb ik verholpen door alle filters goed schoon te maken en ook de condenser. Deze heb ik goed uitgewassen. Hierna trad het probleem nog steeds op.. (lampje 3 van boven en de piep). Echter nadat ik de was die erin zat 1x heb laten draaien op het programma van afkoelen/ ventileren (tweede lampje van boven), heb ik nogmaals programma c geprobeerd te draaien en sindsdien doet mijn droger het weer. Dit bovenstaande proces heb ik 1x herhaald bij het weer optreden van de klacht. Maar hierna is mijn droger het blijven doen. Momenteel droog ik mijn tweede was zonder problemen! Ik hoop dat dit bij jullie ook zal lukken. Groet, Wesley Geantwoord op 12-6-2016 om 19:16

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info