• Ik heb een tc 7114.. de waterreservoir lamp blijft branden maar er zit bijna niks in de bak.. het gedeelte er boven ( de condensator?) Is zeiknat eveneens als de rest van de droger.. hij wilt het verder niet doen.. elke keer als ik op de start knop druk begint de lamp te branden.

    Gesteld op 22-12-2015 om 16:53 in forum Zanussi TC-7114 Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde probleem en uiteindelijk gevonden wat het euvel was.TC 7114

      Als eerst de bovendeksel met 2 schroeven verwijderen.Daarna als je voor de droger staat moet je het linker paneel verwijderen.
      Dan zie je onderaan rode bedrading lopen over de vlotterkamer die
      zit vast met 1 schroefje,dan met platte schroevendraaier dit stuk plastic omhoog duwen en opzij leggen.Dan heb je links nog 1 klein schroefje,deze ook verwijderen.
      Nu zie je een zwart piepschuim ding (de vlotter) en de schakelaar zit erboven verstopt.
      Als het goed is ziet het zwart van de troep stof/water mengsel
      Nu aan de achterkant het dopje verwijderen en het water weg laten lopen met het vuil erin.Ik deed de vlotterkamer iedere keer met heet water en scheut azijn doorspoelen,en met binddraad een heleboel keren porren totdat alle troep eruit is.
      Als je dit een aantal keren hebt herhaald en hij loopt weer goed door en het water is helder dan is het euvel opgelost.De boel terugzetten en genieten van een kopje koffie,is ca. 45 min werk.

      hij werkt weer,lampje blijft niet branden en hij lekt niet meer..Succes allen!!!
      Geantwoord op 22-11-2018 om 18:16

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info