• Goede dag ,

  Ik heb een ebook met dit serie nummer en ik heb medere boeken er op staan . Maar ik ben bezig met boek nummer 80 . Het probleem is dat ik als ik weer wil gaan lezen , ik weer vanaf boek 1, boek voor boek moet doorspoelen om t maar even zo te nomen . Is er niet een manier mogelijk om in een keer in boek 80 te komen ? Mvg Henny

  Gesteld op 4-3-2014 om 19:38 in forum Yarvik EBR070 GOBOOK Misbruik melden
  • Hallo,

   Als je de e-reader aanzet komt een menu met 9 mogelijkheden. Heb je dan op 1 niet de geschiedenis staan?
   Als je dan 1 intoetst verschijnt bij mij het laatst gelezen boek bovenaan op1 te staan.
   Toets dan 1 en je hebt je boek.

   Groet Gerrit Geantwoord op 2-5-2014 om 22:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info