• Geachte,
  Ik krijg dat toestel niet in werking. Is dat niet geschikt in Belgïe?

  Gesteld op 17-8-2011 om 23:26 in forum Xiron RW3HDD 80GB Misbruik melden
  • Ik heb met hetzelfde probleem gezeten, tot ik besloot dat ding aan mijn broer te geven. Hij is meer geduldig met dit soort dingen uitzoeken, het probleem is alleen mijn broer is Portugees sprekend, ik had gedacht een Portugese versie te kunnen downloaden, maar helaas. Weet jij, of één van de gebruikers hoe ik toch aan een Portugese versie kan komen, of dat ik misschien niet op de goede wijze aan het zoeken ben op het internet.

   Graag jouw/jullie reactie. Geantwoord op 26-10-2011 om 07:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik heb het over een gebruiksaanwijzing in het Portugees. Het is niet duidelijk op mijn reactie. Bij deze.

   Mijn dank. Geantwoord op 26-10-2011 om 07:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info