• Weet er misschien iemand welk type sd geheugenkaartje gebruikt dient tw worden voor de atp7483. Het ingangsleufje heeft een kleiner formaat dan een normale sd kaart formaat.

  Gesteld op 29-1-2012 om 22:57 in forum Xiron Excellent 8 - ATP 7483 Misbruik melden
  • Een micro-sd kaartje! Dezelfde als voor de meeste huidige smartphones, wel maar maximaal 32 gb erin stoppen! Ikzelf heb een microSDHC kaartje, heeft qua prestaties en geheugengebruik voor mij de voorkeur. Geantwoord op 24-2-2012 om 23:50

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Het is een adopter dus een gewonen geheugenkaard met een kleinkaartje erin de adopter met het kleine kaartje is voor je computer om muziek van je computer op dat kaartje te krijgen en het kleine kaartje voor je tablet Geantwoord op 29-5-2012 om 21:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info