Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 104 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Heb zonet de draad volledig verlegt. Maaier blijft melding buiten werkgebied geven. Lampje op het oplaadstation blijft ook groen knipperen. Wat kan het probleem zijn. Graag antwoord via mal johanbollens@gmail.com Gesteld op 23-6-2020 om 15:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Een knipperende groene led verlichting zegt meestal iets over de bedrading. Of de draden in de oplader zijn verwisseld, of ze zijn niet goed bevestigd. Verder kan er sprake zijn van beschadiging van de grensdraad. Ik zou eerst even de draden in de oplader controleren. Is het probleem nog steeds niet opgelost neem dan drie meter draad, haal de grensdraad uit de oplader, bevestig de drie meter draad aan de oplader, leg een cirkel en plaats daar de ingeschakelde Landroid in. Als het licht niet meer knippert is er iets loos met de grensdraad. Blijft het knipperen dan kan er ook een probleem in de oplader zitten. Ik had met mijn eerste Landroid dezelfde problemen. Uiteindelijk bleek er een soort kortsluiting in de oplader te zitten.
   Via deze site stuur ik geen berichten naar e-mailadressen. Geantwoord op 23-6-2020 om 15:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De grensdraad kan (licht) beschadigd zijn. Als hij recent gelegd is kan de draad iets omhoog komen en kan de Landroid de coating beschadigen of de draaid zelfs kapot maaien. Het advies is om om de 80 cm de draad met een haring te fixeren. Mijn ervaring is dat die afstand veel te groot is. Ik doe het om de 40 cm. Houd er ook rekening mee dat de Landroid lussen in de draad niet prettig vindt. Bijvoorbeeld als de draad wat te lang is wordt hij nog weleens in een lus gelegd. Ik zou dat niet doen. Beter is het dan om de draad in te korten en de twee uiteinden weer met elkaar te verbinden via de meegeleverde verbindingsplug.Geantwoord op 23-6-2020 om 16:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Ja de Landroid al geregistreerd bij Worx door de 1 e eigenaar Gesteld op 7-6-2020 om 10:55

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Landroid gebruikt gekocht, bij het installeren op de wifi staat er “Landroid al geregistreerd “
  Wat nu ? Gesteld op 7-6-2020 om 10:43

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik bedoel te zeggen dat als je voor de installatie de Landroid geregistreerd hebt hij dat bij de installatie vermoedelijk aangeeft. Ik heb eerst geïnstalleerd en daarna pas geregistreerd.Geantwoord op 7-6-2020 om 11:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Worx WG794E Landroid

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info