• Mijn Worx landroid laadt niet meer op (lampje op laadstation blijft groen terwijl grasmaaier met lege batterij aangesloten is)

    Gesteld op 7-4-2017 om 18:30 in forum Worx Landroid M 1000 Misbruik melden
    • Ik wilde een geheel nieuwe grensdraad installeren omdat de oude meer dan 20 lasjes had, waarvan de helft niet geïsoleerd. Een nieuwe grensdraad kost meer dan 65 euro, exclusief verzendkosten. Omdat ik haast had ging ik naar m'n plaatselijke electriciteitswinkel voor schemerlampsnoer, maar die had geen 100 meter. Gewone zwarte schakeldraad, koper (niet door beestjes door te knagen) kostte mij 25 euro. Drie keer goedkoper en drie keer beter. Na installatie geen probleem meer.

      En.... i.p.v. die vieze oranje kleur heb ik 'm lieveheersbeestjesrood gespoten, maar niet nadat ik op de zwarte gedeelten ronde stukjes kleefpapier had geplakt en die na droging van de spuiterij had verwijderd. Een veel leuker gezicht dan de huiskleur van die uitkeringstrekkers uit Wassenaar. Geantwoord op 11-8-2017 om 20:18

      Waardeer dit antwoord (25) Misbruik melden
    • Bij is dit ook het geval sinds een paar maanden. En sinds een week laadt ie niet meer op. Iemand enig idee wat er aan de hand is en hoe op te lossen?
      Geantwoord op 15-8-2019 om 16:16

      Waardeer dit antwoord (124) Misbruik melden
    • Als U met 1 hand beide laadpinnen vastpakt en het ledje wordt rood dan is U laadstation kapot.
      Neem dan contact op met Worx klantenservice
      Blijft deze groen dan is U laadstation in orde Geantwoord op 26-9-2019 om 09:43

      Waardeer dit antwoord (75) Misbruik melden
    • Bij mij idem, er was een zwart draadje gebroken in kabelbundeltje dat van contactklepjes (waar contactpennen laadstation inschuiven) naar binnen in maaier gaat en aangesloten is aan moederbord. Na aan elkaar solderen terug alles ok. Geantwoord op 31-3-2020 om 21:15

      Waardeer dit antwoord (40) Misbruik melden
    • Bij dit probleem dient u de batterij uit de grasrobot te verwijderen en deze manueel opladen:
      1 robot uitschakelen en batterij verwijderen
      2 laadstation van stroomnet koppelen
      3 een overbruging maken met elektriciteiskabel, omwikkel de + en - pin van het oplaadstation met de koperdraad van de kabel en verbind deze met respectievelijk de + en de - aansluiting van de batterij (eventueel met lusterklemmetjes en een stukje ijzerdraad)
      4 zet stroom op het laadstation (het lampje zal groen oplichten) verwijder één van de aansluitpinnen op de batterij en sluit opnieuw aan(het lampje zou nu rood moeten zijn) opgepast er zit stroom op.
      5 laat de batterij 45min opladen
      6 haal de stroom van het oplaadstation, verwijder de aansluiting en plaats de batterij terug in de robot
      7 zet opnieuw stroom op het laadstation en laat de robot aansluiting vinden met het laadstaion. De robot zou nu terug normaal moeten opladen.
      Geantwoord op 8-3-2022 om 15:16

      Waardeer dit antwoord (37) Misbruik melden
    • Bovenstaand geprobeerd en gelukt!
      Na de winterslaap laadde hij niet meer op. Het rode lampje van het laadstation kleurde even rood maar na 10 sec groen.
      Batterij eruit en met 2 stukjes electra kabel rechtstreek aan laadstation opgeladen. Hij loopt weer als een trein.
      Merkwaardig dat van dit euvel ( en oplossing) nergens in het handboek melding wordt gemaakt... Geantwoord op 6-3-2024 om 21:54

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Goedemorgen, kan iemand mij vertellen welke pin van het oplaadstation + en - is? Staat er bij mij namelijk niet op. Geantwoord op 11-3-2024 om 11:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bon, ik heb bovenstaande info getest en uitgevoerd, geen resultaat...wat zou de uitgangsspanning (voltmeter) moeten zijn bij het laadstation zonder robot? Bij mij is die 0 volt.... Mijn batterij is volledig plat...is het mijn batterij die zou kapot zijn of het laadstation? Groen lampje brandt...alvast bedankt. Geantwoord op 15-3-2024 om 19:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info