• Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag: hoe verwijder ik een contact uit mijn telefoonboek?
  Graag antwoord, heb dit al meer gevraagd, maar ik hoor of zie niets.Dank u wel.

  Gesteld op 20-12-2014 om 16:23 in forum Whoop Echo Misbruik melden
  • U heeft de vraag hier voor het eerst gesteld. Wij kunnen geen antwoorden geven als de vraag nog niet is gesteld. Maar om ter zake te komen. De Whoop Echo maakt gebruikt van Android. In Android is er een app voor contacten. Open die en selecteer de gewenste contactpersoon. Vervolgens op het potloodje klikken rechtsboven aan. En daarna op de drie puntjes onder elkaar om het contact te verwijderen. Succes! Geantwoord op 5-1-2015 om 15:26

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Het zal wel aan mij liggen, maar ik kan met de beste wil van de wereld geen potloodje vinden. Wel in de kalender,niet bij de contacten. Geantwoord op 16-2-2015 om 23:05

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info