• Tussen het schuine filter (met foam) en de condensator zit een rooster voor fijnstof. Die zit zo goed als dicht met stof en kan er niet uit. Stofzuiger of met de hand plukken doet niks. Hoe krijg ik die leeg en schoon?

  Gesteld op 18-3-2018 om 12:01 in forum Whirlpool luna a 6th sense Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem. En krijg er niet alles uit met de tandenborstel. Vind dit een zeer raar systeem. Hopelijk komen we achter een betere oplossing. Geantwoord op 7-6-2018 om 14:49

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • ik heb een tijdje geleden een technieker hier gehad, hij vroeg me de droogkast buiten te zetten en een tuinslang. Hij heeft de filter met de tuinslang uit gespoten (is blijkbaar afgesloten bak , zou dus geen kwaad kunnen). Droogkast werkte eindelijk perfect, nu opnieuw probleem dat ze slecht droogt dus ik heb de filter nu zelf uit gespoten met de tuinslang Geantwoord op 8-7-2018 om 11:09

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info