• Na 1 minuut stopt de machine ,melding waterreservoir en pluizenfilter, reservoir is leeg en filter is ook schoon, help.....

  Gesteld op 8-10-2016 om 19:19 in forum Whirlpool luna a 6th sense Misbruik melden
  • Omdat we geen enkele hulp van de fabricant te verwachten hebben, hebben wij onze droogkast buiten gegooid en een nieuwe van een ander merk gekocht, die perfect werkt. Wij zijn dus erg gelukkig en zouden dat nog meer zijn mocht iemand ons van deze site kunnen schrappen, waarvoor dank bij voorbaat. Geantwoord op 7-2-2017 om 20:59

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • de filter onderaan uithalen in die opening zit er nog een vast filter, deze uitstofzuigen of met oude tandenborstel de pluisjes erafwrijven. Geantwoord op 8-2-2017 om 18:39

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info