• Onze wasmachine Whirlpool Grand Prix 1200 doet raar .
    Als er een wasprogramma is ingesteld met voorwas ( wat 58 minuten duurt) blijft hij precies veel te lang op de voorwas staan . Als er een was wordt ingesteld op wassen zonder voorwas ( wat 45 minuten duurt) dan telt hij af maar op het laatst blijft hij op 00.01 staan en daar kan hij een lange tijd blijven op staan .
    Wat wel opvalt is dat de programmeur veel tikt en dat hij op geregelde tijdstippen het lampje van het deurslot (met sleutel ) even laat pinken en dan pas verder doet .
    Ik heb nog niet zo lang geleden een nieuw waterafvoerpompje gestoken dat werkt perfect .Nu heb ik de (versleten )koolborstels van de motor ( die de draaitrommel aandrijft ) vervangendoor nieuwe koolborstels . Zwieren doet hij perfect , dus de koolborstels zitten goed . Filter nagezien , leidingen nagezien , ... maar het probleem is nog niet opgelast .
    In de handleiding vind ik niks terug over foutcode aangegeven door sleutellampje dat knippert . KAN DIT MISSCHIEN MET DE VERWARMING TE MAKEN HEBBEN ? dat heb ik nog niet bekeken . WIE KAN MIJ HELPEN ???

    Gesteld op 20-2-2013 om 23:01 in forum Whirlpool grand prix 1200 Misbruik melden
    • ik heb zelf probleem ..mijn michin doet raar en bleef op 11 min en werkt niet meer ..mag ik antwokrd krijgen op deze email .alhaeazy_hassan@hotmail.com Geantwoord op 19-10-2013 om 12:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info