• Het water komt niet meer in de condensbak, maar blijft onderaan. Als ik de metalen filter eruit haal, stroomt het water uit de machine. Het hoort net alsof de machine met water draait. Wat kan ikzelf hieraan doen ?

  Gesteld op 2-11-2010 om 08:32 in forum Whirlpool awz 8480 Misbruik melden
  • Er staat water onder de warmtewisselaar of metalen filter onderaan.Het witte gaatje onder de warmtewisselaar leeg maken met een pincetje,en de zaak is opgelost.Groetjes Geantwoord op 10-2-2012 om 14:19

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • LINKS ONDER PLUIZENFILTER AFLOOP; ZAT BIJ MIJ VOL PLUIZEN (VERSTOPT) ZODAT WATER NIET OPGEPOMPT KON WORDEN NAAR RESERVOIR; UITKUISEN (VRIJ MAKEN) EN PROBLEEM IS OPGELOST Geantwoord op 26-1-2014 om 18:24

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info