• Het waterafvoergat zit verstopt. Als ik de warmtewisselaar eruit trek om schoon te maken stroomt er wel een halve liter water uit en ik zie dat het afvoergat verstopt zit met pluizen. Ik krijg er veel uit maar niet alles. Het water blijft niet doorlopen. Hoe kan ik dit verhelpen en schoonmaken?

  Gesteld op 17-1-2021 om 12:47 in forum Whirlpool awz 8477 Misbruik melden
  • Hallo, Aan de onderkant zit een plastic vergaarbak waar het water in komt. Daar zit ook een vlotter in. Als die vol is staat de vlotter bovenaan. Die vergaarbak zit met 3 schroeven vast. Als je de achterkant weghaalt zie je de vlotter zitten. Die zit met 3 klemmen vast. Als je die losmaakt en er naast hangt kan je de vergaarbak los schroeven en die moet je doorspoelen. Er it meestal veel stof in en ook in het afvoergat van die bak.
   Ik hoor wel of het is gelukt.
   Gr Bert Geantwoord op 17-1-2021 om 13:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als de vlotter omhoog staat dan treed de pomp in werking, dan komt het water boven in het waterreservoir.
   Kijk ook de slang na die er naar toe loopt.
   Nogmaals Gr Bert. Geantwoord op 17-1-2021 om 13:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info