• ik heb problemen met het waterreservoir van mijn droger - het lampje geeft aan dat het reservoir vol is maar hij is juist leeg

  wie weet een oplossing???

  Gesteld op 15-4-2012 om 18:29 in forum Whirlpool awz 555 3 Misbruik melden
  • ik zal het nog een keer uitleggen dan :-)
   beneden achter de schopplaat zit aan de rechterkant een vlotter die blijft hangen als je de schop plaat losmaakt( is een beetje moeilijk maar is te doen ) dan zie je m een beetje smeermiddel erop en het probleem is weg
   groet ton Geantwoord op 15-4-2012 om 18:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • I took a diff route if u remove the back plate u can see one pipe go out of reservoir, pull it out and suck out dirty water ..it's started working again for me Geantwoord op 25-5-2012 om 07:19

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info