• we hebben ook last van het lampje van de pluizenfilter.
  En het lampje einde blijft branden.
  Niet normaal apparaat pas een drie kwart jaar oud.
  kan iemand vertellen hoe we dit op kunnen lossen?
  of weet iemand waar het kabeltje zit van de sensor zodat de storing is verholpen, en we het apparaat weer kunnen gebruiken?

  Gesteld op 3-2-2012 om 18:17 in forum Whirlpool atlanta a Misbruik melden
  • Ook bij ons blijft het lampje van de pluizenfilter branden. Alles is schoon voor zover ik kan zien. Heeft iemand al het antwoord gevonden? en zo ja, waar? Geantwoord op 3-2-2012 om 22:43

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • hebben hetzelfde probleem vanaf 4 februari.hij staat nu in de garage waarschijnlijk te koud.het lampje van einde en de pluizenfilter blijft ook branden en kunnen er momenteel ook niks mee aanvangen.hopen op warmer weer zeker. Geantwoord op 5-2-2012 om 17:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Het ligt aan de kou. Ik heb de slang naar binnen gehaald en het raam gesloten. Na een nacht warmte deed hij het weer. Nu sluit ik maar steeds het raam tussen droogbeurten in totdat het weer warmer wordt buiten. Geantwoord op 7-2-2012 om 19:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info