• Hoe kan ik de verlichting vervangen

    Gesteld op 8-10-2013 om 15:03 in forum Whirlpool VIP 34 Misbruik melden
    • 1. stekker uit stopcontact halen
      2. alle schroeven aan de zijkant en achterkant los halen - torks t10
      3. aan de linkerkant zit een lampje vast ingebouwd - beugel en stekker los halen
      4. lampje nr 481913428051 halen bij europarts (13.99) of onderdelenhuis (12,95)
      5. let bij het inbouwen er op dat de stekkers van het lampje niet tegen de behuizing - of zoals bij mij tegen een schroef aan komen !

      Maar, bedenk:
      de magnetron is ruim 10 jaar oud
      ook de macgnetron buis is een lamp
      voor rond de 100 euro heb je een nieuwe magnetron
      Geantwoord op 1-12-2013 om 15:28

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • dit is maar t halve antwoord. Het gaat niet om het lampje alleen. Lampje en vitting zijn met elkaar versmolten. Ik heb 3 uur geprobeerd om het lampje los te weken om ermee naar de lampenwinkel te gaan. blijkt dat t lampje vastgelast zit . Ik trok het glas eraf en zag tot mn ontsteltenis totaal geen fitting !!...Dus toch maar via onderdelenhuis het hele onderdeel bestellen mensen...zit nix anders op. de opgave van de 1ste beantwoorder klopt. Ik kon het bestellen . nummer gopieren in browser plakken en de winkel met lapje komt vanzelf. met versturen 20 euro...tja ..inderdaad 100 euries voor een nieuwe ...hmmmmm. Geantwoord op 12-5-2017 om 23:46

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info