• Hoe moet de oven worden voorverwarmd voor het bakken van voorgebakken broodjes

    Gesteld op 17-2-2016 om 22:59 in forum Whirlpool JQ 278 Misbruik melden
    • Weer ik ook niet. Voorgebakken broodje in oven op crispplaat, na 4 minuten verbrant steen hard. Voorgebakken broodje op rooster, na 6 minuten verbrandt en zo hard als een steen. En dat op 180 graden terweil op verpakking staat 200 graden 8-10 minuten! Hoe kan dat? Wat moet ik doen? Geantwoord op 6-10-2017 om 13:53

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Lage rooster gebruiken, hetelucht op 200 graden en op 20 minuten zetten deur open aanzetten, na 10 minuten broodjes erin en weer op start drukken (vraagd soms om de deur te openen, doen en sluiten en op start) Aan het einde kijken of de broodjes goed zijn, eventueel nog een paar minuten op 200 graden.Ik doe het ook weleens op 225 graden, licht soms aan het merk broodjes. Succes ik hoor wel of het lukt. Geantwoord op 7-10-2017 om 22:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bedankt. Het vervelende is dat je niet kunt zien wanneer de gewenste temperatuur is bereikt of de zichtbare vooruitgang ervan. Ik heb nu het idee dat er keiveel energie wordt verbruikt voor het afbakken van enkele broodjes. Vooral omdat ze eigenlijk al voorgebakken zijn. Geantwoord op 8-10-2017 om 08:42

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info