• Hallo, mijn wasdroger droogt niet meer goed en krijg geen melding. Werkt gewoon het programma af. Vermoed dat het verwarmingselement of de thermostaat niet goed meer is. Waar kan ik deze vinden en is dit makkelijk te vervangen.

  Gesteld op 4-4-2021 om 21:52 in forum Whirlpool Green 850 Misbruik melden
  • Goedenavond, wat ik niet lees in uw vraag is of het apparaat überhaupt warm wordt.
   Aan de achterzijde kunt u via een apart luikje bij het verwarmingselement komen en deze met een kwast en stofzuiger schoon maken.
   Waarschijnlijk wordt hij wel warm, lees dan mijn volgende antwoord, al meerdere malen geplaatst.
   Het apparaat werkt om de volgende redenen niet goed:
   Condensator verstopt (genoeg tips in dit forum om schoon te maken), afvoerpompje verstopt (lees onderstaande oplossing) beiden leiden er toe dat het apparaat zijn warmte en vocht niet kwijt kunnen.

   Welkom bij de club van teleurgestelde gebruikers van dit apparaat.
   Ondanks dat ik reeds een ander apparaat heb probeer het volgende: aan de achterkant in het midden onderaan zit achter een plastic kapje het water afvoerpompje. Met een paar schroefjes kunt u daar bij, deze zit zeer waarschijnlijk vol met drap, schoonmaken en als het goed is werkt de machine nu weer wat beter. Als u dit toch open heeft kunt u eventueel ook heel rustig aan de voorzijde (waar u bezig bent geweest met de tandenborstel) wat water gieten om alles door te spoelen
   Geantwoord op 16-9-2020 om 17:40 Geantwoord op 4-4-2021 om 22:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo, droger nagekeken. Pomp werkt en afvoer van water doet het ook. Enige is dat de droger totaal niet warm word. Het verwarmingselement zit niet achter de kap aan de achterkant waarde lucht door gaat vanaf de trommel. Heb deze na afhalen van de kappen ook niet kunnen vinden. Is echt een raadsel waar het verwarmingselement zit. Geantwoord op 5-4-2021 om 19:09

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info