• Ben erg ontevreden over dit apparaat krijg steeds de melding dat ik het condesor filter moet schoonmaken maar ook na schoonmaak blijf ik die melding krijgen ook als ik het onderste filter schoonmaak. De manier waarop dit schoongemaakt moet worden is niet van deze tijd. Gezien de vele klachten die ik over dit apparaat tegenkom ben ik niet de enige. Ook het wisselend drogen van de was ben ik niet tevreden over. Ik wil graag van u weten hoe ik dit apparaat optimaal kan laten werken.

    Gesteld op 5-8-2016 om 15:47 in forum Whirlpool Green 850 Misbruik melden
    • Dat heb ik ook gehad,mijn droger werkt super,na elke droogbeurt maak de trommel en onderste filter goed schoon met een oud borsteltje van mijn elektrische tandenborstel.
      Het filter dat er niet uit kan maak ik elke 3 maanden schoon met de stofzuiger waar ik een smaalle zuigmond op zet,en tegelijkertijd borstel ik met een oude tandenborstel met een knik in de steel alles tot in de hoekjes schoon terwijl de droger op zijn rug ligt,dit is volgens mij de enigste oplossing!succes allemaal! , Geantwoord op 6-8-2016 om 21:25

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • Dan heb ik nog een vraag het onderste filter is bij mij alleen bevestigd op een paar gaatjes verder zit daar geen enkele bevestiging aan ligt ook na elke beurt los onderin volgens mij klopt dit niet. Hoe is dat bij jou? Geantwoord op 7-8-2016 om 10:37

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Compleet mee eens is niet meer van deze tijd mijn condens droger was veel makkelijker schoon te maken! Dank je voor antwoorden ga kijken of ik er wat mee kan. Geantwoord op 9-8-2016 om 23:35

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ook ik ben niet blij met dez droger, hij droogt heel wisselend. Ik had er laatst een was inzitten die bijna 2 uur moest drogen, ga ik kijken na die tijd,geeft hij een nieuwe tijd aan van 4 uur!!!! Ik voelen, was die al droog! Of hij is klaar en is nog klam, wat 8 van de 10 X het geval is! Onderste pluizenfilter is niet schoon te maken,heb al vanalles geprobeerd! Geantwoord op 2-9-2016 om 21:29

      Waardeer dit antwoord (23) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info