• Onze Denver 1600 maakt opeens veel herrie gedurende het hele wasproces, het is niet iets wat in de ketel vastzit. Geeft geen foutmelding of service beurt lampje maar het klinkt alsof een pomp? overuren draait. Is dit herkenbaar bij iemand?

    Gesteld op 17-12-2014 om 12:26 in forum Whirlpool Denver 1600 Misbruik melden
    • Dan zijn je lagers kapot in je trommel een veel voorkomend probleem bij de Denver 1600 je kan ze niet los vervangen want de trommel zit dicht gelijmd er moet dus een nieuwe trommel in kosten nieuw 230€ of je kan op zoek naar een Denver 1600 waar de printplaat van kapot is op internet ook een veel voorkomend probleem daar moet dan wel de trommel nog goed van zijn en dan zelf over zetten voor vragen even mailen koenwes@hotmail.com Geantwoord op 17-1-2015 om 18:15

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • De lagers zijn te vervangen! Moet je wel handig zijn.
      Zaag de trommel open. Haal lagers bij Brammer/lagerhuis. Koop een rvs veerring die je in de nieuwe keerring plaatst. Wip een afdichtplaatje van de nieuwe keerring voorzichtig los en verwijder het vet met wasbenzine. Koop een pot Molykote hoogwaardig vet en smeer de kogels van de lagers hier mee in. Monteer de handel en ruw het plastic naast de zaagsnede op met korrel 80 schuurlinnen. Lijm de trommel dicht met Bison 2K lijm/Polyurethaan zeer sterke lijm. Klaar is Kees en de lagers gaan vele jaren langer mee dan de rotzooi uit de fabriek! Kosten zitten onder de 100Euro. Geantwoord op 9-2-2015 om 12:27

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info