• Wat betekent code f13, resetten lukt niet

    Gesteld op 17-11-2010 om 22:11 in forum Whirlpool Arizona 1400 Misbruik melden
    • Geen idee maar ik had net dezelfde melding. Heb een keertje de stekkers eruit gehaald en met het waspoederbakje gerammeld en toen opnieuw aangezet en werkte ie weer... Geantwoord op 27-4-2011 om 17:15

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
    • Ik en mijn moeder hadden hetzelfde probleem. Ik heb het ook opgezocht, maar ik kon het nergens vinden. Toen heb ik het zelf aangepakt en ben ik erachter gekomen dat f13 betekent dat het deurtje dan niet goed gesloten is. Ik heb teruggedraaid tot hij weer uitstond, daarna kon ik het deurtje weer openen en heb ik hem gesloten en kun je hem terugzetten naar het wasprogramma en toen hadden we er geen last meer van. Ik weet nog niet of deze fout zich weer gaat herhalen en anders probeer ik iets anders. Ik hoop dat ik jullie hiermee iets geholpen heb. Geantwoord op 5-4-2012 om 11:23

      Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden
    • Wij hebben onlangs ook een F13 storing gehad. Wij hadden de machine slechts voor de helft gevuld en draaiden en "gemengde was" programma op 40 graden. Op een gegeven moment raakte de machine bij het centrifugeren (1600) in onbalans en stuiterde 15 cm naar voren. Best apart want hij staat waterpas en staat ingesloten tussen muur en droger. Aan de bovenzijde is de boel afgesloten door een werkblad. Uiteindelijke de machine teruggeduwd en het display toonde F13 en het service lampje brandde. Ik heb de machine toen uitgezet en daarna ging deze niet meer aan. Spanning eraf gehaald en er weer opgezet. Ingesteld op een willekeurig programma (display toonde nog steeds geen teken van leven) en vervolgens op "reset" gedrukt. Et voila....welkom in de wondere wereld van Whirlpool... Geantwoord op 17-12-2012 om 09:05

      Waardeer dit antwoord (25) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info