• Dag iedereen... Mijn droogautomaat wil niet opstarten, de start/pauze knop blijft knipperen en als ik daar op duw dan knippert deze sneller. Ik heb de pluizenfilter, warmtewisselaar enz proper gemaakt zonder succes.. De netsnoer eraf gehaald gedurende meer dan 1u zonder succes. Iemand een idee wat dit kan zijn? Alvast bedankt.

  Gesteld op 16-8-2015 om 20:35 in forum Whirlpool AZB 7680 Misbruik melden
  • Beste,

   ik heb hetzelfde probleem met een Whirlpool condensatiedroogkast AZB 9770 - type 8575 977 29010 - en ik kan u verzekeren dat er geen stofje meer aanwezig is in enige filter of darmpje.
   De deur sluit ook goed. Ik heb al de resetmethode toegepast zoals je op de Franse sites vindt, maar het start pauze knopje blijft knipperen eens je een programma kiest - machine stroom geeft.
   Wanneer je op het knopje start drukt (met keuzeknop op een programma en de machine dus aan staat) dan knippert het zelfs tweemaal vlug na elkaar, maar er gebeurt verder niets.
   Ik kan gerust mijn plan trekken op elektronica gebied doch ik stel hier de vraag of dat iemand de oplossing weet.
   Heel erg bedankt vanuit de Belgische kust. Geantwoord op 16-11-2015 om 16:45

   Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info