• Mijn whirlpool AZB7670 6sence droogkast werkt niet meer. Er brand geen enkel controlelampje meer of indicatie. Je zou denken er is geen stroom aanwezig maar die is er wel. Ze was aan het draaien en is plots uitgevallen. Zou het mogelijk zijn dat er een zekering in de droogkast zit?

  Gesteld op 12-11-2017 om 01:07 in forum Whirlpool AZB 7670 Misbruik melden
  • Inderdaad. Wij hebben twee dealers ingeschakeld en geen van beide wist de oplossing. En wirlpool geeft niet thuis. En terwijl dit probleem zich al na 4 maanden aandiende. Dus nog ruim in de garantieperiode.. nu maar weer een Bosch gekocht. Deze geeft ook minder problemen met het schoonmaken van het filter. Nee ik was niet blij met de service van wirlpool. Ook de vaatwasser begaf t na twee jaar. Nee bij ons komt dit merk er niet meer in. Geantwoord op 25-2-2018 om 09:50

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Maar ons probleem is dat wij in Frankrijk wonen. Misschien geeft wirlpool Nederland een betere service en mogelijk ook een ander exemplaar. ?? Geantwoord op 25-2-2018 om 09:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik ben heel blij met uw eerlijk antwoord.
   Ik heb indertijd 100 euro extra moeten betalen om de garantie op te trekken naar 5 jaar en die periode is nu net voorbij :-(
   Dus sowieso grote verplaatsingskosten en idd de kans dat ze niets kunnen doen; want het is identiek hetzelfde probleem dat u omschrijft..
   Bedankt voor uw snelle reply! Geantwoord op 26-2-2018 om 09:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info