• Wij hebben een whirlpool AWO 466. Er volgde een rood lampje met storing.
    Na controle pomp bleek dat er wat geld in de afvoer zat vlak voor de pomp.
    Ik heb een euro, een 50 eurocent stuk , een muntje voor booschappenwagentje en een ringetje verwijderd. Vervolgens de controle van de pomp weer gecontroleerd. Binnen enkele seconden was een emmer vol. De pomp werkt dus goed. Ik heb de machine weer in elkaar gezet en na het starten van een wasprogramma springt de machine weer op het rode lampje en stopt de machine.
    Vervolgens de complete slang van de wasmachine naar de pomp opnieuw gecontroleerd. Niets gevonden.
    Kan het zijn dat er na de storing een reset moest plaatsvinden?
    0615873436

    Gesteld op 9-6-2013 om 14:49 in forum Whirlpool AWO 466 Misbruik melden
    • Ik had net hetzelfde probleem. Whirlpool gebeld. Je reset de machine door de programmaknop op de 0 te zetten en dan op afpompen. Machine aan zetten en laten afpompen. Machine is nu gereset. Die van mij doet het weer.

      Voor jou komt dit antwoord waarschijnlijk te laat maar het is denk ik voor mensen in die in de toekomst dit probleem hebben wel handig. Geantwoord op 7-8-2014 om 11:19

      Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info