• Hallo allemaal,

    Het probleem met mijn side by side koelkast van het merk Whirlpool, type S25BRSS31AG / 858616601010 is het volgende:

    Het display van de vriezer temperatuur knippert en tevens piept dan het alarm. Dit gaat zo een hele tijd door en dan opeens geeft ie -18 aan en stopt het piepen. Dan na enkele seconden begint het display weer te knipperen en te piepen. En dan gaat het weer over na een tijdje en geeft ie weer - 18 aan. Dit gaat zo de hele tijd door, dus storing en geen storing.

    De vriezer is wel ijskoud onderin, maar ik heb het idee dat de ventilator om de koude lucht te verdelen niet goed aanslaat, dus soms wel en soms niet. Het koelkast gedeelte werkt goed / normaal.

    Ik heb de temperatuurvoeler eruitgehaald en door laten meten en deze zou goed zijn. Zonder dit ding erin geeft het display storing C aan. Teruggezet en vervolgens gaat ie weer door met bovenvermelde storing.

    Ik denk zelf dat er een defect zit in de de 'temperatuurweerstand' (481229068262 PTC-UNIT) (dus niet de temperatuurvoeler), of de 'stuurmoduul' (461950209765 481221778213 STUURMODUUL).

    Wie weet er wat ?
    Een service manual is welkom.

    BVD.
    Met vriendelijke groet, azizi

    Gesteld op 21-10-2012 om 21:17 in forum Whirlpool ARC5521 Misbruik melden
    • ik heb een whirlpool diepvriezer ( laag model.) classe A. Het groene lampje brand even 5 a 10 minuten en daarna brand het rode lampje en gaat de vriestemperatuur uit.
      Er brandt ook een oranje lampje. Kunt u mij zeggen wat er precies mankeert. Het is 2 jaar oud. Geantwoord op 15-1-2013 om 10:35

      Waardeer dit antwoord (26) Misbruik melden
    • Beste azizi,
      Ben in hetzelfde model amerikaanse wirlpool koelkast, probleem lijkt een beetje hetzelfde.
      Heb continu knipperende en tikkende lampjes 9allemaal), maar vriezen enkoelen gaat op dit monment nog prima. Wat is bij jouw de oplossing geweest? Geantwoord op 26-4-2016 om 16:50

      Waardeer dit antwoord (37) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info