• Oven wil alleen starten als ik de deur heel stevig sluit..
    Is acceptabel. Alleen tijdens baktijd slaat oven af, ik open en sluit deur opnieuw, maar moet dan zelfs druk op de deur blijven uitoefenen, anders stopt ie er mee.
    Iemand dit ook meegemaakt?

    Gesteld op 11-3-2017 om 18:04 in forum Whirlpool AMW 696 IX Misbruik melden
    • ik heb dit probleem zelf ook gehad! het probleem is heel simpel om op te lossen maar het is eigenlijk een fabrieksfout! whirlpool wil niet toegeven dat het een fout is. als je geen garantie meer hebt dan kan ik u uit leggen hoe dit probleem moet verholpen worden. nu kan ik u vertellen dat het de schakelaar links is (deze staat erg strak). de schakelaar moet iets achter uit worden gemonteerd in de combi oven. het scheeld ongeveer maar 1 cm en dan is het probleem opgelost.
      bij mij heeft monteur gerepareerd helaas is hij 3 keer terug gekomen en dus 3 keer moeten betalen. het viel buiten de garantie was het verhaal en de reis kosten betaalde ik. totale kosten? nieuw apparaat kunnen kopen. ik ben zelf handig en dit is erg simpel en ik zou voor dat geld zelf aanraden om het zelf te gaan doen!
      om kort de fout te beschrijven: de rechter schakelaar moet helemaal in worden gedrukt en de linker schakelaar moet met kracht worden in gedrukt. het nadeel van de kracht is dat de deur niet sterk genoeg is om de schakelaar vergenoeg in te drukken en dus geeft de combi oven aan dat open staat (of zich zelf reset omdat hij het zelf niet snapt). Geantwoord op 12-3-2017 om 10:12

      Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info