• Wij hetzelfde probleem met de opstartcondensator. Wij hebben het niet laten herstellen maar een nieuwe aangekocht. Nu blijkt er een stuk te ontbreken bij de levering namelijk het afwerkingslatje vooraan op de dampkap aan het uitschuifbare gedeelte.. of is dit er niet standaard bij ?

    Gesteld op 12-2-2019 om 21:57 in forum Whirlpool AKR 443 GY Misbruik melden
    • Ja maar wij hebben een nieuwe dampkap gekocht.. de oude is ondertussen meegenomen dus dit is het probleem niet meer. Wel dat het voorste sier/ afwerkingstuk er niet bij is Geantwoord op 13-2-2019 om 09:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat afwerkstuk hoort bij je keuken en ligt nu waarschijnlijk op het schroot met je dampkap. Je keukenman kan dit wel voor je laten bijmaken. Geantwoord op 13-2-2019 om 09:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Jaa maar hier waren wel 2 techniekers van whrilpool om de nieuwe dampkap te komen installeren. Ze zeggen die dampkap past niet in jullie keuken, jullie moeten naar firma van keuken bellen om die aan te passen???!!
      Mijn man bekijkt samen met iemand het boekje voor installatie en eigenlijk is het heel simpel te bevestigen met beugels die erbij zijn. Dus ik denk dan dat die techniekers het product van hun eigen werkgever niet kennen... ze hebben die dampkap uitgepakt en zeiden ons niets van het sierstuk dat zij accesoire noemen ( wij vinden het gewoon een onderdeel maar kom) en ze nemen onze oude dampkap mee.. geen enkele info erover en trek u plan met u dampkap... is dit service ???
      We bellen vandaaag naar whirlpool dit te melden, snappen in de eerste plaats al niet dat we de info niet hebben gekregen dat het stuk apart te bestellen is terwijl wij gewoon een volledige dampkap vroegen. En dat de techniekers ons willen onze keuken laten verbouwen omdat zij het product niet kennen, daar kunnen ze niets op zeggen en doen ze onbeleefd tegen ons aan de telefoon Geantwoord op 13-2-2019 om 13:20

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info