• 25/12/2008 Ik heb een whirlpool ADP5752 jet dry het groene lampje knippert de machine gaat op spoelen en dan stop weer wat is het probleem ? dan verder blijft het lampje flikkeren

    Gesteld op 25-12-2008 om 12:30 in forum Whirlpool ADP4305 WH Misbruik melden
    • Hello,

      Ik heb de oplossing van Dave zonet toegepast en het werkt!

      Ik heb een lichtjes ander type whirpool maar wel hetzelfde probleem. De machine start, begint te pompen en na een minuut stopt deze, staat het programma op spoelen, en blijft de aan/uit knop knipperen en piepen.

      De oplossing is het onderste paneel aan de voorzijde losvijzen (4 vijsjes) en dan zal je zien dat er om een of andere reden een beetje water op die onderste plaat staat.
      Dit water weghalen met een dweil (wel zeker de stekker eerst uittrekken!) en nadien werkt de machine weer!

      Wellicht een of andere vocht sensor dat verhindert dat de machine nog mag draaien. Hoe dat water (0,5liter) daar terecht gekomen is, is mij nog een raadsel.

      Maar wel opgelost. Succes allemaal! Geantwoord op 17-4-2012 om 20:03

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info