• Ik heb een Whirlpool ADP 4307 vaatwasser en nu doet zich het volgnde probleem voor. Als ik de vaatwasser aanzet dan hoor ik hem water pakken. Vervolgens gaat de vaatwasser spoelen. Na +/- 20 minuten stopt de vaatwasser en knippert het lampje 4 keer. Als ik de vaatwasser open dan zie ik een liter of 5 water en het vaatwasblokje is ook niet gebruikt. Wat kunnen redenen zijn dat het water niet wordt afgepompt? Is dit gerelateerd aan de foutmelding (lampje knippert 4x)? Is dit de water indicator die defect is? De pomp? Of iets anders? Hoor graag van iemand die kennis en ervaring heeft met dit issue. Alvast bedankt

    Gesteld op 23-11-2011 om 13:57 in forum Whirlpool ADP4305 WH Misbruik melden
    • Oplossing voor het lampje dat 4x pinkt: Bij mij heeft dit al 2 keer geholpen. Ik heb wel een ADP5652 maar ik vermoed dat dit niet veel verschil uitmaakt.
      De oorzaak is dat de filter voor de waterdrukmeter verstopt zit. Deze kan je zien, van binnenuit, als je de filters eruit haalt. Op je rechterkant een zwart roostertje onderaan. Dit ziet bij mij dan wit van de vuiligheid. Echter moeilijk proper te maken zonder het toestel te openen langs onderen, ook omdat er een plastiek membraampje achter zit waar je een beetje moet voor opletten dat je er geen gaatje in maakt. Indien dit dus vol vuil zit:
      Toestel op zijn linkerkant leggen, onderplaat eraf halen, dan zie je 2 uitgangen aan de plastieken waterreservoir van de filter. ééntje met een rubberen afloop en ééntje zonder afloop maar met een elektrisch contact. Het is deze laatste die we moeten hebben. Contactje eraf halen. De stop losdraaien: 1/4 toer: het klepje over het lipje draaien naar rechts toe. Eens deze eruit kan je hem voorzichtig openen en uitkuisen. Let eerst wel op hoe het membraampje erin zit zodat je hem op dezelfde manier kan sluiten.
      Eerst wel de pries uittrekken aub!!

      grt
      fré Geantwoord op 10-3-2012 om 11:09

      Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
    • ik heb een whirpool adp rainbow en het programma begon te lopen maar stopte dan doordat er water bleef instaan over de gehele machine dus heb ik nu eens fre zijn raad opgevolgd en hem op zijn linkerkant gelegd en het membraam ( zat idd vol met witte "drek") en morgen test ik hem dan eens en laat zeker hier iets weten ofdat dit effectief was of niet.
      groeten jurgen Geantwoord op 11-6-2012 om 20:53

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Wij hebben momenteel het zelfde probleem. Ik ben benieuwd wat het probleem was en wat de oplossing was om het probleem te verhelpen. Geantwoord op 12-1-2013 om 16:24

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info