• hoi ik heb een wanscam en deze was al geïnstalleerd door mijn ex vriend op mijn laptop en op onze mobiele telefoons. nu wij uit elkaar zijn en niet meer samen wonen wil ik de Cam opnieuw installeren op mijn laptop en op mijn nieuwe mobiele telefoon maar ik kom steeds maar tot het punt dat ik een gebruikersnaam moet invoeren deze is: admin en overal staat dat er geen wachtwoord hoort te zijn maar als ik op verder klik vraagt hij toch om een wachtwoord. hoe kan ik achter dit wachtwoord komen? en kan het zijn dat mijn ex deze heeft ingesteld. zo ja hoe reset ik alles en installeer ik als nog mijn wanscam opnieuw zodat mijn ex via zijn telefoon niet meer mee kan kijken.

    groetjes

    Gesteld op 11-3-2015 om 14:53 in forum Wanscam JW0004 Misbruik melden
    • Het reset knopje gebruiken aan de onderkant en dan krijg je standaard wachtwoord en dat is admin of geen wachtwoord. Je kan zelf dan een nieuwe verzinnen Geantwoord op 24-1-2016 om 10:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info