• Hallo, een Citroen C3 benzine bouwjaar 2007 met een mooie boordcomputer. Al een paar dagen geeft de computer steeds een storing aan als ik richting aangeef naar rechts. De storing varieert : Linker remlicht defect, achteruitrijlicht defect, mistlicht defect.... echter alle verlichting heb ik gechecked en alles is in orde. Het lijkt alsof de storing in de meting zit en niet in de lampen. Is dit op een of andere manier te resetten want het constante piepje bij richting aangeven is erg vervelend. Daarbij als er werkelijk iets defect ik negeer ik het misschien

    Gesteld op 19-2-2016 om 19:51 in forum Voertuig Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info