• De Carpo 2 sport is een moderne sport buitenscooter .De Carpo 2 sport is de scooter voor wie kiest voor een actievere of snellere rijstijl zegt Vermeiren. Welnu hij voldoet niet aan deze omschrijving. Er is niks sportiefs aan en die snellere rijstijl neem je best ook met en korreltje zout.Harder dan 15/17 km U gaat dat ding niet. ( alhoewel het wettelijk wel mag ) Op het fietspad hindert je voortdurend de andere weggebruikers . Als u vraagt aan Vermeiren om deze scoot sneller te laten gaan antwoord men u dat dit technisch niet kan wat pure larie en apekool is. Ik weet het en zij weten het ook. De scoot staat afgesteld op max 60 procent van zijn capaciteit. Mijn vraag nu. is er iemand die de snelheid kan aanpassen tot de toegelaten wettelijke MAX snelheid van 25 KM / U.

    Gesteld op 21-7-2019 om 19:47 in forum Vermeiren Carpo 2 Misbruik melden
    • 25 km/h is wel zeer veel .maar 20 is haalbaar en nog bestuurbaar voor mensen die deze scootmobiel goed gewoon zijn..Inderdaad 15 per uur is niet normaal voor dergelijke scootmobiel.De afstelling kan met een programma van de firma Vermeiren. (digitaal wijzigen van de instellingen.) Geantwoord op 24-5-2020 om 11:59

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • De snelheid van 15/17 is wel bijzonder weinig voor zo'n goeie scootmobiel. daarentegen is 25km/u van het goeie te veel. De scootmobiel moet nog veilig te besturen zijn. Maar met een snelheid van 20 km/u is dit wel mogelijk voor een geoefende bestuurder.Deze snelheid kan door de firma Vermeiren ingesteld worden op 60% , 80% of 100% ; maar met de toelating van de firma Vermeiren is dit ook mogelijk door de verkoper (met een programma op zijn laptop.) Geantwoord op 24-5-2020 om 12:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Toestemming van Vermeiren nodig voor iets wat u betaald hebt. Wat een onzin is dat nu weer . Ze moeten dat afstellen zoals u dat wil en ook wettelijk toegelaten is en niet zoals Vermeiren dat wil Geantwoord op 20-4-2021 om 22:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info