• geiser wordt heet dan gaat hij weer uit dus warm koud enz

    Gesteld op 15-1-2014 om 16:18 in forum Vaillant turboMAG 14-2-0 Misbruik melden
    • beste , ik had dit probleem ook . constant van warm naar koud en omgekeerd . Om zot van te worden . Het probleem bij ons zat hem daar dat de waterleidingen op straat zodanig veroudert zijn dat alle vuiligheid naat de geiser stroomde en die daardoor raar ging doen en sensors braken . we hebben toen een ontkalker met filter laten plaatsen waar de waterleiding binnen komt in huis en sinds dan is het probleem opgelost . wanneer je voelt dat het terug gaat schommelen van warm naar koud , wil dit zeggen da je filter vervuild is . wanneer je die vervangt is het probleem terug van de baan . dus veel ligt aan de leidingen van de watermaatschappij . Geantwoord op 20-2-2022 om 13:03

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Beste , wij hadden dit probleem ook bij het aanschaffen van dit toestel al van de eerste dag . Na meer dan een jaar en verschillende techniekers te laten langskomen is het probleem eindelijk van de baan . Bij ons werkte de temperatuursensor niet naar behoren en daardoor kregen we constant die temperatuur schommelingen . Is blijkbaar een gekend probleem bij dit type geiser van vaillant . metéén heb ik ook de doorstroomsensor laten vervangen en sindsdien is het probleem van de baan en werkt alles naar behoren . Enige raad die ik jullie kan geven is , bel vaillant zelf op en laat ze een technieker sturen die op de hoogte is van dit toestel want niet iedereen heeft de juiste opleiding gekregen blijkbaar . k hoop jullie met dit antwoord geholpen te hebben . Pas wel op , vervangen van die sensoren zal rond de 200 euro gaan kosten normaal of je moet geluk hebben dat het toestel nog in de garantie zit . Geantwoord op 28-10-2023 om 08:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info