• Ik heb sinds september 2016 een Vaillant Turbo Mag 11-2/0. Ellende met douchen. Als ik de juiste water temperatuur probeer in te stellen wordt het water koud. Moet heter dan 38 graden douchen. Dacht dat ik de enigste was met dit probleem maar lees nu op deze site dat meer mensen dit probleem hebben. Volgens installateur moest ik de douchekop ontkalken, wat dus niet hielp. Nu moet ik weer een andere douchekop koppen. Het geheel heeft mij € 1800 gekost en normaal douchen kan ik nog steeds niet. Wanhopig word ik hiervan! Wat moet ik doen?

    Gesteld op 15-6-2017 om 22:09 in forum Vaillant turboMAG 11-2-0 Misbruik melden
    • Goedemorgen,
      Ik heb het idee dat je geiser niet in de juiste ruimte hangt en vochtig wordt.
      Als je printplaatje vochtig wordt gaat hij dit soort dingen doen.
      Als hij in een kast hangt kun je eens proberen om de kast open te zetten voor dat je gaat douchen.
      Sterkte Jan. Geantwoord op 16-6-2017 om 07:49

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Beste Jan, de geiser is in een kast in de keuken geïnstalleerd met een afvoer buis naar buiten. De vorige geiser heeft hier ook gehangen, was 25 jaar oud en nooit last mee gehad. Als ik dezelfde problemen van anderen lees denk ik bijna dat het aan de geiser zelf ligt.
      Vr.gr. A Geantwoord op 16-6-2017 om 08:04

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Beste Jan, gesloten geisers kan je overal plaatsen! Vaillant geisers blijken rotzooi te zijn ! Een geiser dat last heeft van vocht, laat me niet lachen man! Er stroomt potverdorie water doorheen! Dit is shit eerste klasse. Geantwoord op 22-12-2017 om 00:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo Jan, deze geisers zijn gevoelig voor waterdruk en idd de sproeikop sinds ik op de veilingsite een stort(regen)douchekop heb gekocht is het probleem opgelost. en ik heb ook van alles gedaan zoals kastje open en met de föhn het printplaatje drogen en extra antivocht zakjes tussen de geiser gedaan.
      Dus een regen douche kop en je probleem is opgelost voor ongeveer € 60,=

      Groet Jan Geantwoord op 22-12-2017 om 07:50

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Waterdruk is belangrijk, er is een bepaalde minimale druk nodig anders gaat de geiser niet aan. Bij mij werd de waterdruk lager, externe oorzaak, waardoor er problemen ontstonden met het warm water. Uit iedere kraan zijn toen de waterbespaarders gehaald, die zitten tegenwoordig en bijna iedere kraan en douchekop. Daarna was het probleem opgelost.

      Hoop dat je er wat aan hebt.

      Groet,
      A.S. Geantwoord op 22-12-2017 om 09:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info