• Sinds c.a. 2 jaar hangt hier een hr solide 18-22 heeft in het begin redelijk goed gedraaid echter werd de vloerverwarming niet zo warm als we gewend waren bij de vorige ketel(een ongeveer 15 jaar oude radson). De hr solide werd net voor het einde van het stookseizoen geplaatst en toen we dus later na de zomer weer gingen stoken werd de vloerverwarming in het totaal niet meer warm de leiding werd warm tot aan de themostaatknop van de vloerverwarming en verder niet(1 keer is de ketel in storing gevallen f75). Al van alles geprobeerd volgens vaillant moet het probleem in de installatie worden gezocht maar ook daar hebben we al van alles aan gedaan(o.a. spoelen,radiatorknoppen vervangen) Nu is gisteren spontaan de vloerverwarming mee gaan draaien maar helaas niet voor lang de ketel staat nu op storing f76 en moet waarschijnlijk de warmtewisselaar worden vervangen.
    Heeft iemand ervaring met dit soort problemen en als het nu wel aan de installatie ligt iemand suggesties wat dan precies, ik kan wel alle leidingen en radiatoren vervangen maar als dat geen resultaat heeft heb ik toch net iets te veel geld weggegooid. Ben benieuwd naar jullie antwoord Gr. Wim

    Gesteld op 5-12-2010 om 18:57 in forum Vaillant hrSolide Misbruik melden
    • gewoon een slechte ketel,kalk en vuil gevoelig! heb jaren vaillant geplaatst ben er mee gestopt om dit soort redenen ,het enigste wat ze doen is het probleem afschuifen op de installatie,s.terwijl het probleem in de ketel zit t,is om diverse redenen een foute ketel! toestellen van een ander merk hebben die problemen niet. gr jan installatiebedrijf nijboer Geantwoord op 21-12-2010 om 11:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info