• Van de ene dag op de ander, zonder dat er iets is veranderd in het gebruik en de omstandigheden hebben we geen constante toevoer van warm water meer. Het wordt wel warm, maar voor 30 seconden en wordt daarna koud.

    het zou fijn zijn als jullie op deze site ook de anwoorden laten zien, want dan had ik waarschijnlijk het probleem al lang op kunnen lossen.

    Gesteld op 23-4-2010 om 22:27 in forum Vaillant hrSolide Misbruik melden
    • Dat probleem had ik ook al na een half jaar!!
      Had de ketel zelf opgehangen maar der kwam netjes een monteur van Valliant.
      Hij had de warmte wisselaar verwijderd en hem schoongemaakt (zwarte rommel).. hij heeft voor de inlaat (water) een klein filtertje geplaatst, alles weer gemonteerd en de temperatuur lager ingestelt..(van Warm water toevoer..)
      Hij deed het perfect. toen hij weg was heb ik de temperatuur weer hoger gezet en Hoppa.. half jaar later weer zelfde probleem.
      Weer alles opgelost en heb de temperatuur die hij heeft ingesteld maar laten staan!!
      [strike] dat is dus 11 jaar geleden [/strike]
      In het voorjaar heb ik voor het eerst in 11 jaar onderhoud laten plegen..(pomp was kapot) en alles is dus schoongemaakt en anders ingesteld.. en wat denk je.. Weer dat probleem dus moet zo aan de bak om hem uit elkaar te sleutelen..:-(
      Hopelijk het zelfde probleem... Geantwoord op 10-1-2011 om 15:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info