• Ik heb sinds een kleine 2 maand dat het warm water plots wegvalt op mijn Vaillant ketel (2 jaar oud). Als ik de kraan dicht zet en direct erna weer open blijft er enkel koud water uitkomen. Na weer dichtzetten en terug open komt er meestal hierna terug warm water uit. Het rare is dat bij dit voorval geen foutmelding op de ketel komt. Wel staat de temp op 28° als ik de boiler ga checken.
    Eerst dacht men dat het de thermostaat was van de kraan en heeft men die vervangen maar blijkt dus dat ik het vandaag weer voorhad. Dus zou het probleem toch aan de boiler moeten liggen.
    Echter is het probleem dat ik er geen regel kan opplakken want hij heeft het niet altijd. Een maand geleden had hij het 6 dagen op 7 maar nu 1 à 2 keer in de week.
    Het gebeurd hoofdzakelijk als ik in de douche sta of een bad laat vollopen, hier stroomt het water langer dan een lavabo te laten vollopen dan voor een afwas te doen.
    Het vervelende is dus dat hij het niet altijd heeft. Toen de technieker langs geweest was werkte de boiler natuurlijk perfect normaal.

    Gesteld op 22-5-2015 om 15:08 in forum Vaillant ecoTEC plus Misbruik melden
    • Vaillant is langs geweest. Blijkbaar zat er een hele hoop foutmeldingen in, nl F70.
      Er zat gewoon ergens een slecht contact waardoor deze soms uitviel. Het probleem is opgelost en netjes onder garantie vervangen. Geantwoord op 18-6-2015 om 22:08

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info