• L.s.,

  Op de vaatwasser staat aangegeven EAC (merk?) en komt van Ikea.
  Ben op zoek naar volgend icoontje, wat ik nog niet heb kunnen vinden: een horizontaal pijltje dat tegen een verticaal streepje aan staat (?!).

  Vr. gr.
  A. Veld

  Gesteld op 20-12-2015 om 18:57 in forum Huishoudelijk Vaatwasser Misbruik melden
  • Beste A. Veld,
   Wij hebben precies hetzelfde probleem. Onze vaatwasser laat hetzelfde icoontje zien en droogt niet goed en maakt ook niet goed schoon. Heb jij inmiddels een antwoord op je vraag gevonden?
   Alvast bedankt,
   Anne-Marleen. Geantwoord op 15-3-2016 om 11:29

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Ik vind in de handleiding van IKEA de omschrijving: einde indicatielampje. Het suggereert dus dat deze aan is, wanneer de vaat klaar is? Geantwoord op 15-2-2017 om 11:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wanneer deze knippert, geeft hij een storing aan. In de handleiding van IKEA lees je wat er mogelijk mis is en wat je kunt doen. Geantwoord op 15-2-2017 om 12:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info