• Hoe kun je gebuikersnamen verwijderen.
  Mijn zoontje heeft meerdere accounts zelf getypt zoals bcdvhejgvekf.
  Die wil ik er graag afhalen.

  Gesteld op 17-8-2013 om 17:39 in forum VTech Storio 2 Misbruik melden
  • Goede vraag, ook ik ben aan het zoeken naar een antwoord op deze vraag... Heb jij ondertussen al een antwoord/oplossing gevonden?? Geantwoord op 25-9-2013 om 21:33

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
  • Gevonden!
   Open de gebruikersnaam / het account wat je wilt verwijderen.
   Ga naar instellingen.
   Je gaat naar naam en daar vul je R-E-S-E-T in ( precies zoals ik het heb geschreven.
   Als je dit opslaat reset hij heel de storio 2. Let op je bent dan wel alles kwijt wat niet standaard op de storio 2 staat. Je kunt nu alles weer opnieuw invoeren net als de eerste keer toen je de storio 2 ging gebruiken. Succes ! Geantwoord op 27-9-2013 om 23:10

   Waardeer dit antwoord (23) Misbruik melden
  • Dit is geen antwoord het ging erom dat je één account verwijderd want anders ben je dus ook de voortgang van spelletjes zoals mijn magische bonenstaak kwijt.
   Het antwoord is het kan niet je moet de storio hellemaal resetten.
   Maar er zijn meer dingen die mijn storen zoals het feit dat je Mp3 niet in mapjes of op volgorde kan zetten terwijl dat met bijv. de Kidizoom wel kan!
   Kortom je kan dus beter met een fototoestel muziek luisteren, dan met een (leer)-tablet.
   Ik hoop dus nog steeds op een zinnige update van de storio 3S om dit soort dingetjes te verhelpen. Geantwoord op 25-1-2015 om 12:57

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info