• Is er misschien iemand die WEL tevreden is met de aanschaf van dit dog-trace d-fence systeem?
    Wij hebben dit gekocht bij Agrishop. Telefonisch contact met een zekere Mario verloopt zeer brutaal.
    Daarna heb ik met Hanna van Dog-trace in Tsjechië gebeld. Dit contact was wel klantvriendelijk maar heeft de problemen tot heden nog niet verholpen.

    Ik heb 2 jackrussels op 1 systeem verbonden. Bij de 1e proefloop aan de riem op 3m vanaf de antennelijn een 1e keer naar de lijn laten lopen. De toon negeerde ze (uiteraard 1e keer) maar bij de "prikkel" gingen ze beide plat op de grond liggen en bleven schokken. Heb ze terug getrokken. Dit bleef zich herhalen. Maar geloof dat trainen dit zal verhelpen.

    Het probleem is dat de halsband ook midden op het terrein (56x21m) met soms schokken krijgen. Maakt niet uit waar je loopt. Dit laatste is de reden dat we het systeem helaas niet kunnen gebruiken.

    Dus nogmaals: bestaan er mensen die WEL tevreden zijn?

    Gesteld op 27-4-2019 om 09:24 in forum VNT DOGtrace d-fence Misbruik melden
    • Heb ik ook gehad. Bij mij was de aansturing van de onderwaterpomp de oorzaak. Deze op andere frequentie gezet, daarna geen problemen meer gehad en werkt alles perfect! Geantwoord op 27-4-2019 om 16:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Rondom een woning ligt er uiteraard van alles aan kabels in de grond. Maar ik zit op een weiland ver achter gebouwen waar de afgelopen 8 miljoen jaar geen spade de grond in is geweest.

      Maar u bent een tevreden gebruiker, dat stemt moed.
      Kunt u misschien uitleggen hoe u zowel schok- als geluid niveau perfect heeft kunnen instellen met de magneet? Mij lukt dat nog niet. Of te hoog of te laag. Men moet dat zelf uitzoeken want de handleiding is niet duidelijk.
      Geantwoord op 27-4-2019 om 18:14

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Het tellen van de pijpjes is erg lastig. Ik heb eerst een paar keer de hele serie voorbij laten piepen en daarna geconcentreerd meetellen. He gaat als volgt 1, 1-2, 1-2-3, 1-2-3-4, etc t/m 1-2-3-4-5-6-7-8.


      Geantwoord op 28-4-2019 om 22:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb dit systeem een kleine drie jaar, voor twee honden, en het voldeed vanaf het begin helemaal, zonder storingen. Ook het kiezen van de piepjes en de afstanden tot de draad (voor waarschuwingsgeluid en schok) verliep goed, al moet je daar eigenlijk wel Duits voor kunnen lezen (handleiding alleen Duits). Ik woon op een groot buitengebied zonder stroomdragers in de grond, dus wellicht daardoor geen storingen. De draad loopt wel grotendeels parallel met een andere geleidingsdraad, voor een robotgrasmaaier, maar daar heeft hij geen last van. Het enige wat niet werkt is de waarschuwing als de draad onderbroken wordt, dat is niet zoals het hoort maar er valt mee te leven. Geantwoord op 22-4-2020 om 14:48

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Bevalt erg goed.
      We hebben 2 grote zware honden en hebben het systeem om onze plek op de camping gelegd. 300m2 plek . Vanaf dag 2 hadden ze al door dat je bij een piepje moet omdraaien.
      Onze plek loopt 23 meter langs een een weg waar veel honden worden uitgelaten. Voor het systeem vlogen ze altijd door de haag tegen het hek aan waardoor mensen zich kapot schrokken. Nu werkelijk vanaf dag 2 geen problemen meer mee. Bij een piep draaien ze al om. Alleen de eerste dag hebben ze beide 2 of 3 schokjes gehad, daarna niet meer Geantwoord op 2-8-2020 om 16:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info