• Heb een Union 9WN gekocht en geinstalleerd. Nu al in staat om dat ding in de kliko te gooien, wordt er simpel van.
  Alles correct ingesteld en tijdens het fietsenslaat de teller vanuit het niks op hol. ik stond stil voor het stoplicht en...rara...de teller schiet naar 199 km/u en de hoeveelheid gereden kilometers beginnen ineens te lopen. Handig. Dus toen het groen werd was ik ineens 5 km verder. Enig idee wat er fout gaat want op deze manier heb ik natuurlijk niks aan zo'n duur apparaat.

  Alvast bedankt,

  Bert

  Gesteld op 5-10-2012 om 14:30 in forum Union Union Misbruik melden
  • Dit ken ik en heb ik ook. Waarschijnlijk reageert deze kilometerteller op signalen die afgegeven worden door het verkeerslicht. Ik neem het maar voor lief. Geantwoord op 15-1-2014 om 12:39

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info