• Hoi , wil toch ff een berichtje plaatsen. =D
    Ik ben geen expert en schrijf dit bericht uit eigen ervaring.
    Indien de 12v accu niet de voltage heeft van minimaal 10,5v zal het apparaat na de 90 sec controle meting op standby gaan.
    De revitalisering mode wat de handleiding beschrijft lijkt op mijn apparaat niet te werken.(revitalisering zou volgens de handleiding starten als na de 90 sec controle meting een spanning wordt gemeten tussen de 7,5v - 10,5v)
    Spanningen onder de 7,5v wordt door het apparaat gezien als een defecte 12v accu en zal na de 90 sec check over gaan op standby mode, en dus doet het helemaal niets.
    Snel en makkelijkste methode is een nieuwe accu kopen.
    Snel en makkelijk is de accu wegbrengen naar een specialist.
    Beetje snel methode:
    Wil je toch een poging wagen om de accu te herstellen kunt je het volgende proberen, net als in het bericht van de grasmaaier accu. kun je proberen de accu op voltage te krijgen door het aan te sluiten op een andere accu om zo de benodigde minimale 10,5v te krijgen , zodat u met de lader verder kan laden.
    (Even voor de duidelijkheid,...vereiste is wel dat de donor accu genoeg spanning heeft...)

    Heel heel heel langzame en vervelende methode:
    Heb je niet de beschikking tot een andere accu, en alleen de "lege" accu en de acculader? kunt u het volgende proberen.
    Elke keer dat u op het knopje drukt van de acculader om de controle meting uit te voeren (het scherm zal knipperen en geeft --- aan en de gemeten spanning) de lader zal op de gemeten spanning een laad spanning geven van 0,2v of 0,3v hoger dan de gemeten spanning. langzaam maar zeker zal de accu laden door deze verhoging.
    (Vereiste is wel dat je om de 90 sec controle meting, op de knop moet drukken om dit proces te herstarten)
    als de 10,5v is bereikt zal de lader over gaan op automatisch laden.)

    voor de handleiding indien niet bijbegrepen bij ht artikel raad ik u aan dit te googlen deze is zeer makkelijk te vinden , Groetjes

    Gesteld op 19-6-2021 om 16:44 in forum Ultimate speed Acculader Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info