• Kan stand 2 niet in stellen geeft alleen accu en 6V aan

    Gesteld op 20-3-2019 om 11:57 in forum Ultimate speed ULG 3.8 A1 - IAN 66292 Misbruik melden
    • Best even eerst de spanning van de batterij controleren. Indien deze slechts 5à6V is, denkt de lader dat er een 6V batterij aan hangt en zal hij de 12V instelling niet vrijgeven. Best met startkabels de batterij heel even voorladen (half minuutje). De batterij heeft dan een voldoende hoge spanning. Wel zonder volle capaciteit, maar je lader weet nu wel dat hij 12V mag geven. Geantwoord op 4-4-2019 om 14:38

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Ik heb net hetzelfde probleem. Mijn batterij is 12 V, maar kan enkel 6 V kiezen. Aangezien de lader op netstroom werkt, en ik op het 5de V in een appartementsgebouw woon, heb ik dus mijn batterij uit de auto gehaald. Mijn auto starten dmv startkabels aan een andere auto gekoppeld durf ik niet riskeren. Te gevaarlijk voor pieken. Kan veel schade aan je auto toebrengen. Sorry, maar het 'voorladen' is mij ook wat onduidelijk. Trouwens, als het dan gaat over startkabels aan een tweede wagen, dan heb je de lader toch niet meer nodig. Dan kun je toch gewoon een ritje rijden om de batterij terug op te laden. Nu, mijn batterij is een Bosch S4008 12 v 74 Ah. Mocht iemand ook iemand mij kunnen verder helpen, dan wordt dit zeer geaprecieerd. mvg Geantwoord op 20-8-2020 om 01:41

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dan lees ik dus tussen de antwoorden dat de batterij nog een restwaarde moet hebben, sorry, maar in de handleiding staat duidelijk beschreven dat het geen probleem vormt als de batterij VOLLEDIG leeg is. Maar als ik dus de modus van auto 12 V wil kiezen lukt dat niet. Ik kan enkel kiezen voor 6 V. De ene keer knippert dan dus de impulslading, maar enkele seconden later licht de full modus groen op. Mocht iemand raad weten, wees welkom. Geantwoord op 20-8-2020 om 02:07

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info