• upc mediabox wordt te heet, ook als het op stand-by staat. Durven hem als het niet gebruikt word niet onder stroom te laten staan. Na +/- 3 uur gebruik werkt apparaat niet meer. Als het is afgekoeld doet hij het weer.

  Gesteld op 5-8-2019 om 13:13 in forum UPC Mediabox Misbruik melden
  • Ziggo is niet zo snel om een nieuwe te geven, ging in upc tijd makkelijker.
   Die van mij ook bloed heet, smartcard helemaal verkleurd door warmte.
   Ik heb hem op een wat koelere plek gezet.
   Eventueel als het nog niet goed is, kan ik aan de onderkant van het plankje war hij op staat een klein ventilatortje bevestigen.
   Hier in huis zomers altijd erg warm.
   Dan kun je er wel vanuit gaan dat Ziggo zegt (die moet dan langs komen) dat het aan de plaatsing ligt. Uiteraard niet afgesloten. Geantwoord op 21-5-2020 om 19:41

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info