• op extra horizon mediabox brandt een rood lampje met uitroepteken. Wat betekent dit?

  Gesteld op 14-1-2016 om 14:20 in forum UPC Mediabox Misbruik melden
  • Dat houdt in dat je ventilator kapot is..
   Als je je extra mediabox uit en aanzet via de knop op de achterkant, hoor je dan de ventilator spinnen? Zo nee... Dan is dat het probleem en zou de box vervangen moeten worden! Geantwoord op 19-1-2016 om 13:31

   Waardeer dit antwoord (106) Misbruik melden
  • Hallo met joop vdhoeven uit Westervoort gisteren heb ik hem uit gezet en ik kwam terug er brande een rood lampje aan de voorkand kreeg hem eerst niet meer aan uit gezet toen deed hij het weer wat betekend dit ik weet het niet hij is pas een jaar oud gr joop Geantwoord op 7-8-2016 om 15:54

   Waardeer dit antwoord (60) Misbruik melden
  • Hallo, ook ik heb dat rode lampje branden, maar hoor de ventilator wel bij het aan en uitzenden. De extra box krijgt echter geen contact meer met de grote box.
   Geantwoord op 11-1-2018 om 16:46

   Waardeer dit antwoord (77) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info