• Ik heb door ziekte van mijn vrouw de twinny load ruim twee jaar niet gebruikt. Nu kan het weer en vanmiddag heb ik na al die tijd gekeken hoe ik de drager moet plaatsen. Dat is gelukt, maar ik kan hem niet meer loskrijgen van de kogel. Kunt u mij een aanwijzing geven? Het gaat om een Load Swing FFK.

    Gesteld op 28-9-2015 om 15:05 in forum Twinny Load Swing FFK Misbruik melden
    • Goedemiddag,

      De drager kunt u demonteren door de knop op de kogelbevestiging los te draaien en daarna de de twee uitstekende bussen aan de zijkant van de kop naar beneden te drukken. In de bevestiging die over de kogel valt zitten twee platen die de kogel omklemmen. Deze kunnen alleen vrijkomen als ze met de twee bussen uit de kop naar beneden richting de trekhaak worden geschoven.

      Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen op 0592-301129

      Met vriendelijke groet,

      Kevin

      Halfords Vanderveen Assen Geantwoord op 15-10-2015 om 14:18

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info