• Ik heb een Trust Sento vor de Samsung Smart TV gekocht. Maar wat ik ook probeer... ik krijg geen apenstaartje terwijl het teken boven de 2 staat. " dit is wat ik krijg als ik de shift ingedrukt hou. Wil weet hoe ik dit kan aanpassen... uiteraard doen meer tekens het niet goed, maar het apenstaartje is lastig.

  Gesteld op 31-5-2016 om 22:58 in forum Trust Toetsenbord Misbruik melden
  • Batterijen goed in het toetsenbord en receiver in de TV usb poort
   Op je Samsung Smart TV:
   Menu>Systeem>Apparaatbeheer>Toetsenbordinstellingen>Opties toetsenbord>
   Toetsenbord taal en Type toetsenbord beide instellen op Nederlands en alle tekens werken correct. Geantwoord op 3-9-2016 om 12:57

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Als je met de heen en weer beweegt verschijnt er een andere toetsenbord die je met de muis kan bedienen en daar kan gewoon wel een apenstaartje intoetsen, hoop dat je hier wat aan hebt
   Bij mij werkt het perfect Geantwoord op 3-9-2016 om 17:23

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info